Suomenkielinen tietopankki kastisyrjinnästä

Dalitien solidaarisuusverkoston vähitellen täydentyvä sivusto tarjoaa tietoa kastilaitoksen ulkopuolelleen syrjäyttämistä daliteista eli kastittomista, kotimaisesta ja kansainvälisestä dalit-liikkeestä sekä niiden kastisyrjinnän vastaisesta toiminnasta.

Sivuston etusivua hallitsevat vaihtuvat kuvat ovat tanskalaisen valokuvaajan Jacob Carlsenin. Kuvan alla vasemmalla olevasta linkistä pääsee Carlsenin laajaan valokuvanäyttelyyn, joka dokumentoi kastisyrjinnän muotoja eteläisessä Aasiassa.

Keskimmäinen palkki kuvan alapuolella johdattaa perustietoon kastista, dalit-liikkeestä ja syrjityistä yhteisöistä Intiassa, Bangladeshissa, Nepalissa, Pakistanissa ja Sri Lankassa, mutta myös Japanissa, eri Euroopan maissa ja jopa Suomessa.

Yrityksille sivusto tarjoaa välineitä kastisyrjinnän välttämiseksi. Usein kysyttyä -otsikon alla on  napakoita vastauksia kastia ja sen epäkohtia koskeviin kysymyksiin.

Alimpana sivustolla on jatkuvasti uudistuvaa aineistoa, uutisia. Sen vasemmalla laidalla on tarjolla suomalaisen Dalitien solidaarisuusverkoston (englanniksi Dalit Solidarity Network in Finland, DSNFi) suomenkielisiä uutisia, oikealla laidalla IDSN:n toimittamia englanninkielisiä uutisia, joista on helppo edetä IDSN:n sivustolle ja edelleen tutustumaan kansainvälisen liikkeen toimintaan.