TILAA UUTISKIRJE JA LIITY JÄSENEKSI!

Dalitien solidaarisuusverkosto tukee dalitien ihmisoikeuskamppailua lisäämällä tietoisuutta kastisyrjinnästä ja dalitien ihmisoikeustilanteesta. Voit olla mukana tässä solidaarisuustyössä tutustumalla dalitien tilanteeseen ja levittämällä tietoa omissa verkostoissasi.Liittymällä Dalitien solidaarisuusverkoston jäseneksi tuet verkoston vaikuttamis-ja tiedotustyötä ja pääset vaikuttamaan verkoston toimintaan. Tuoreita uutisia toiminnastamme ja dalitien ihmisoikeustilanteesta saat seuraamalla Facebook-sivuamme. Voit myös liittyä Facebook-ryhmäämme, joka on tarkoitettu keskusteluryhmäksi jäsenillemme ja kaikille  kastisyrjinnän vastaisesta työstä kiinnostuneille.

Yhteystiedot:Voit tilata verkoston sähköpostitse tulevan uutiskirjeen osoitteesta: info@dalit.fi

Kiitos lahjoituksestasi! Olemme keränneet pienkeräyksillä lahjoituksia joulun aikaan dalit-nuorten tarinahankkeeseen. Pienkeräys päättyi tammikuun lopussa 2023. Varoilla tuemme nepalilaisen SUS-järjestön Storytelling-hanketta.

Keräysvarat käytetään kevään 2021 aikana aloitetun dalit-nuorten vertaistuen toteuttamiseksi nepalilaisen Samaritan Uplift Servicen (SUS) kanssa ja toissijaisesti
SUS-järjestön muuhun vaikuttamistoimintaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *