Joululahja dalit-nuorille Nepaliin

Lahjoita tilille FI3817453000137499
Kirjoita viestikenttään numero: 4999
Pienkeräyslupa RA/2022/1494 Dalitien solidaarisuusverkosto ry:lle.
Joulukeräyksemme nepalilaisen SUS-järjestön Storytelling-hanketta varten on jälleen voimassa. Järjestämme pienkeräyksen ajalla 01.11.2022 – 31.01.2023. koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Sydämellinen kiitos lahjoituksistanne Nuorten storytelling -hankkeeseen Nepalissa.
Keräysvarat käytetään kevään 2021 aikana aloitetun dalit-nuorten vertaistuen toteuttamiseksi nepalilaisen Samaritan Uplift Servicen (SUS) kanssa ja toissijaisesti
SUS-järjestön muuhun vaikuttamistoimintaan.
Yhteystiedot: www.dalit.fi, info@dalit.fi

SYDÄMELLINEN KIITOS LAHJASTASI DALIT-NUORILLE!
Kiitos-kortin saat laittamalla pyynnön info@dalit.fi
sähköpostiosoitteeseen.

Dalitien solidaarisuusverkosto tukee dalitien ihmisoikeuskamppailua lisäämällä tietoisuutta kastisyrjinnästä ja dalitien ihmisoikeustilanteesta. Voit olla mukana tässä solidaarisuustyössä tutustumalla dalitien tilanteeseen ja levittämällä tietoa omissa verkostoissasi. Liittymällä Dalitien solidaarisuusverkoston jäseneksi tuet verkoston vaikuttamis-ja tiedotustyötä ja pääset vaikuttamaan verkoston toimintaan. Tuoreita uutisia toiminnastamme ja dalitien ihmisoikeustilanteesta saat seuraamalla Facebook-sivuamme. Voit myös liittyä Facebook-ryhmäämme, joka on tarkoitettu keskusteluryhmäksi jäsenillemme ja kaikille  kastisyrjinnän vastaisesta työstä kiinnostuneille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *