Uusi visio kumppanuuteen Nepalissa – Dalitien solidaarisuusverkosto täyttää 10 vuotta

Dalitien solidaarisuusverkosto perustettiin kymmenen vuotta sitten ajamaan ja puolustamaan dalitien asemaa ja heidän ihmisarvonsa tunnustamista. Edelliset hallitukset ja vapaaehtoiset ovat antaneet tärkeän panoksensa ja luoneet suurenmoisen kontaktiverkoston niin Suomessa, Euroopassa kuin kansainvälisestikin. Dalitien puolestapuhujia on kuitenkin edelleen vähän ja Covid-19-pandemia on taas tylysti osoittanut, että niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina kaikkein syrjityimmät kärsivät eniten.

Viimeisten kuukausien aikana yhdistyksemme uusi hallitus on paaluttanut verkostomme toimintaa tuleviksi vuosiksi. Haluamme vahvistaa siteitämme paikallisiin dalit-toimijoihin ja tavoittelemme pitkäkestoisempaa kumppanuutta Nepalissa. Jatkamme myös työtä luottaen vahvuuksiimme: viestimme ja teemme dalitien asiaa näkyväksi hyvillä mediasuhteilla, osallistumme tapahtumiin ja ylläpidämme kotisivujamme ja Facebook-ryhmää.

Vaikutamme päättäjiin ja ajamme suomalaisten yritysten ihmis- ja työoikeuksia koskevan huolellisuusvelvoitteen toteutumista osallistumalla yritysvastuulakikampanjaan. Jatkamme yhteistyötä sisarjärjestöjemme kanssa Euroopassa viedäksemme yhteisiä vaatimuksia eteenpäin EU-tasolla. Hautalan Heidi, Sirpa Pietikäinen ja kumppanit Europarlamentista ovat jo vuosia peukuttaneet asiaamme!

Nyt kannattaa maksaa vuosittainen jäsenmaksu, niin olet arvokkaalla tavalla tukemassa yhteistä asiaamme!

Timo Lappalainen, hallituksen puheenjohtaja

Lisätietoja: Iiris Kivimäki, jäsen- ja viestintävastaava hallituksessa yhdessä Kaisa Raittilan kanssa iris.kivimaki (at) luukku.com

Tilinumero:

FI 38 1745 3000 1374 99

Jäsenmaksu 2020: 20 euroa
Opiskelijat ja työttömät: 10 euroa
Yhteisöjäsenmaksu 2020: 100 euroa

Täytä viestikenttään
Jäsenen nimi:
Sähköpostiosoite:
-viitenumeroa ei tarvita

Photo: Jacob Carlsen: Kathmandu