Kohti uutta – toimintasuunnitelma 2021

Dalitien solidaarisuusverkoston vuosikokouksessa 8.4. puheenjohtaja Marianne Heikkilä kannusti jäsenistöä ja verkoston ystäviä jakamaan tietoa yhdistyksen toiminnasta, käyttämään sivustolla olevia videoklippejä ja muuta materiaalia välittämään viestiä dalitien tilanteesta.

SUSin toiminnanjohtaja Bimala Gayak kertoi kokouksen alussa järjestöstään ja dalitien kohtelusta koronan aikaan. Väkivaltaisuuksia on ilmennyt daliteja kohtaan. Monet aiemmin käynnistyneet myönteiset toimet dalitien aseman parantamiseksi ovat käytännössä pysähtyneet.

Dalitien solidaarisuusverkoston toimintakertomus vuodelta 2020 hyväksyttiin yhdistyksen kokouksessa. Uutta tulevaa suuntaa näyttää hyväksytty toimintasuunnitelma vuodelle 2021. Keskeisenä on SUS-järjestön kanssa käynnistynyt yhteistyö, jossa Nepalin nuoret dalitit jakavat omia tarinoitaan ja tekoja yhteisöissään ja toisten nuorten kanssa eri puolilla Nepalia.

Vuosisuunnitelman mukaisesti tavoitteena on anoa pienkeräyslupaa loka-joulukuulle, jolloin voisimme kerätä varoja yhdistykselle juuri tämän nuorten hankkeen toteuttamiseksi. Suunnitelmia teemme kesän aikana.

Jos kaipaat yhdistyksen hyväksyttyä tilinpäätöstä, ota yhteyttä iiris.kivimaki (@) gmail.com niin toimitan sen. DSNFi toimintakertomus 2020   Toimintasuunnitelma 2021