Eläisitkö mangopalkalla? Tule osaksi dalit-nuoren tarinaa.

Dalit-nuorella ei ole vaihtoehtoa. Jo koulussa hän tottuu, ettei hänen kanssaan voi leikkiä, syödä tai opiskella. Mikäli hän ylipäänsä on päässyt kouluun. Kaikilla perheillä ei ole varaa koulupukuun.

Työssä nuorta on vastassa kausityön tai maaorjuuden kurimus. Palkkana saattaa olla pelkkiä mangoja. Maataloudessa ei suojele sosiaaliturva eivätkä ammattiliitot.

Entä tulvan uhri Kamal? Hän on vasta kahdeksanvuotias, kun jatkuvat sateet ja tulvat sairastuttavat hänet ja hän kuolee. Musahar-yhteisöllä ei ole maatilkkua, mihin hänet haudata. Hänet jätetään joen kuljetettavaksi.

Voiko Nepalin dalitien elämä muuttua? Samaritan Uplift Service -järjestö auttaa yhteiskunnan turvaverkon ulkopuolelle jätettyjä dalit-yhteisöjä. Storytelling-hanke, jota me suomalaiset tuemme, yhdistää nuoria ja antaa heille mahdollisuuden kertoa tarinansa. Mitä useampi meistä jakaa tarinansa, sitä enemmän tiedämme, nuoret sanovat. Mitä enemmän tiedämme, sitä voimakkaampia meistä tulee.

Osallistu keräykseen:

Joulukeräyksemme nepalilaisen SUS-järjestön Storytelling-hanketta varten on jälleen voimassa. Pienkeräysnumero on RA/2022/1494. Pienkeräys järjestetään 1.11.2022 – 31.01.2023. koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

TILISIIRTO: FI38 1745 3000 1374 99
Viestikenttään viite: 4999

Sydämellinen kiitos lahjoituksistanne Nuorten storytelling -hankkeeseen Nepalissa.

 

Lue lisää dalit.fi